N-STUDIO

N-Studio
Nivalan kaupunki ja Nivala-Seura aloittavat viikoittaisen keskusteluohjelman nimeltä N-studio. Keskusteluohjelmaa tuotetaan viiden jakson verran, joissa jokaisessa on eri teema ja keskustelijat. N-studion juontajana toimii Nivala-Seuran toiminnanjohtaja Hanna Järviluoma.

Ohjelma on nähtävissä verkossa osoitteessa www.paikallistv.fi/nivala (ulkoinen linkki).
Voit lähettää kysymyksiä etukäteen sähköpostilla n-studio@nivala.fi tai tekstiviestillä 050 309 7376.

Kaksi jaksoa on tehty ja nämä kolme ovat vielä tulossa:

- ti 2.6. klo 18.00
Tarvitaanko Nivalassa monitoimihalli? Keskustelijoina kaupunginjohtaja Päivi Karikumpu, toimitusjohtaja Pekka Niemelä ja kulttuurituottaja Heidi Kangaskokko.

- ti 9.6. klo 18.00
Aiheena taide- ja kulttuuri. Keskustelijoina rehtori Kim Oja, rehtori Heidi Veikkola ja opettaja Riitta Latvala-Erkkilä.

- ti 16.6. klo 18.00
Aiheena kesän menovinkit.